ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Ο Ιπποκράτης πίστευε ότι ο άνθρωπος που ζει σωστά δεν αρρωσταίνει. Ότι η υγεία του εξαρτάται από διατροφικούς, περιβαλλοντικούς και ψυχολογικούς παράγοντες και ότι υπάρχει  άμεση σχέση της ψυχολογικής και της σωματικής καταστάσής του. Πίστευε δηλαδή στην ψυχοσωματική ενότητα του ανθρώπου και στην ολιστική αντιμετώπιση της ασθένειας. Η ιατρική πράξη θα πρέπει να στοχεύει όχι μόνο στα συμπτώματα, αλλά  με παρόμοιο ζήλο και στις αιτίες των νοσημάτων. Ενας οργανισμός αποτοξινωμένος, με επαρκή λήψη των κατάλληλων θρεπτικών στοιχείων, επαρκή ύπνο-ξεκούραση, ορθή διαχείριση του άγχους και αποφυγή 24ωρης ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης, μπορεί να αντεπεξέλθει περίφημα σε οποιαδήποτε πρόκληση. 
 14694681_965671983576211_1220666582_n
  1. Ευτυχώς για εμάς όμως, το σώμα μας μπορεί να αντισταθμίζει την επιβάρυνση από τις τοξικές ουσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να τις αναγνωρίζει, να τις ξεχωρίζει και να τις απομακρύνει με βιοχημικές διεργασίες. Αν αυτή η διαδικασία δεν είναι επαρκής, τότε το σώμα θα αποθηκεύσει αυτές τις ουσίες στο λιπαρό και συνδετικό ιστό για να προστατέψει τα κύτταρα των ζωτικών οργάνων. Η αποτοξίνωση γίνεται από το αίμα και τα λεμφικά αγγεία και μέσω των απεκκριτικών οργάνων (συκώτι, χοληδόχος κύστη, νεφρά, έντερο, πνεύμονες και δέρμα). Αν αυτά τα όργανα είναι υπερφορτωμένα τότε θα εμφανιστούν συμπτώματα.
  2. Η ολιστική προσέγγιση κοιτάζει ολόκληρη την εικόνα,τον άνθρωπο σαν σύνολο δίνει έμφαση στην πρόληψη της ασθένειας, και επιδιώκει τη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας.
  3.  
  4. Μια ενεργειακή -λειτουργική διαταραχή προκαλεί στην αρχή μεταβολές που δεν είναι δυνατόν να μετρηθούν με τις συνήθεις διαγνωστικές μεθόδους [εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες,υπερήχους κτλ ] .
  5. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεταβολές στον οργανισμό είναι ακόμα πάρα πολύ μικρές ώστε να δώσουν ορατά στοιχεία ανιχνεύσιμα με αυτές τις μεθόδους διερεύνησης.
  6. Με την βιοφυσική μέθοδο βιοσυντονισμού BICOM OPTIMA καταφέρνουμε να εντοπίσουμε την διαταραχή η την βλάβη στα αρχικά της στάδια και όχι μόνο.
  7. Μπορούμε να εντοπίσουμε την ουσία που ταιριάζει στον κάθε οργανισμό μέσα από μια λίστα εκατοντάδων φυσικοπαθητικών σκευασμάτων [ βοτάνων,ανθοιαμάτων κτλ] που βοηθούν το κάθε άτομο ξεχωριστά.
 
Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ.
ΤΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
 
 TEST ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ BICOM OPTIMA
 
 
Mε βάση τις αρχές τις παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής είναι δυνατόν να εντοπισθεί η διαταραχή της ροής της ενέργειας στους 12 κύριους μεσημβρινούς που τρέχουν σαν ποτάμια και στις δύο πλευρές του σώματος μας και φέρνουν τη ζωτική δύναμη σε κάθε κύτταρο του σώματος.
Οταν μπλοκαρισθεί ένας μεσημβρινός η ζωτική δύναμη δεν μπορεί να΄φτάσει σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος,και έτσι κύτταρα ιστοί και ολόκληρα όργανα ασφυκτιούν από έλλειψη ενέργειας.
 
Με το τέστ των 5 στοιχεiων και των 12 μεσημβρινών με το σύστημα BICOM CTT προσδιορίζεται πού υπάρχει ανισορροπία ,ποιο όργανο του σώματος υπερλειτουργεί και ποιο κουράζεται εύκολα και αδρανεί.
 
Γίνεται έλεγχος  των οργάνων απέκκρισης των τοξινών, [ ήπαρ-χοληδόχος κύστη-νεφροί-παχύ έντερο-δέρμα-πνεύμονες]  διερεύνηση επιβαρύνσεων [μυκητιασική,χημική, παρασιτολογική,κτλ] οργανικών συστημάτων [ορμονικό,ανοσοποιητικό,μυοσκελετικό κτλ]  και στην συνέχεια με την ενεργοποίηση της συσκευής   BICOM  και μέσω των σημείων βελονισμού με την σάρωση συχνοτήτων ,  τόνωση η εξασθένιση του διαταραγμένου μεσημβρινού και άμεση θεραπευτική αντίδραση.
Με την σταθεροποίηση των ρυθμιστικών συστημάτων του σώματος δημιουργείται μια στερεά βάση για τη βέλτιστη ανταπόκριση και αυτο’ι’αση του οργανισμού.
 
TEST ΤΡΟΦΙΚΗΣ  ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ -ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ-ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ
 
 
Με το τεστ αυτό βλέπουμε τις επιβαρύνσεις που τυχόν έχει ο οργανισμός από χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα ,ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες ,αλλεργιογόνα, καθώς επίσης ποιες είναι οι τροφές που δύσκολα ανέχεται το πεπτικό μας σύστημα και συμβάλλουν στην αύξηση της τοξικότητας στον οργανισμό μας. Η  δυσανεξία διαφέρει από την τυπική αλλεργία στην καθυστέρησή της έως και ημέρες στην εκδήλωση της μετά την επαφή με την αλλεργιογόνα ουσία.
 
Αυτή η δυσλειτουργία έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία του λεπτού εντέρου να απορροφήσει τις θρεπτικές ουσίες και η ήμι-χωνεμένη τροφή να καταλήγει στο παχύ έντερο όπου τα κόπρανα παρακρατώνται,υπόκεινται σε ζυμώσεις,και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι διατροφικές συνήθειες μας περιλαμβάνουν επεξεργασμένες τροφές φτωχές σε φυτικές ίνες, υπερβολικά μαγειρεμένες ,άφθονη ζάχαρη και υδατάνθρακες,γίνονται τροφή αυξάνοντας απειλητικά τα αρνητικά βακτηρίδια και μεταβάλλοντας την χλωρίδα του εντέρου.
 
Οι ολοκληρωμένες κενώσεις χάνονται,το τοξινωμένο υλικό διαρρέει στον οργανισμό μέσω του αίματος και της λέμφου επιβαρύνοντας όλα τα όργανα ,εξασθενώντας το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα αλλεργίες-παχυσαρκία-μολύνσεις-τυμπανισμό-παθογένειες.
ΤEST ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
Οταν οι τροφές μας έχουν σημαντικά μειωμένη θρεπτική ισχύ , είναι αναπόφευκτο το σώμα μας να μην αποδίδει τα μέγιστα και να δημιουργείται έτσι προδιάθεση για νόσο. Τα μεταλλικά στοιχεία είναι απαραίτητα ώστε το σώμα μας να μπορεί να χρησιμοποιήσει τις βιταμίνες όπως και για την λειτουργία διαφόρων ενζύμων .
 
Με το τεστ βασικών θρεπτικών συστατικών βλέπουμε την έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που οφείλεται σε μη ισορροπημένη διατροφή ,καθώς επίσης και στην έλλειψη αφομοίωσης τους λόγω δυσανεξιών και τοξινών από τα πεπτικά όργανα. 
 
Οι ελλείψεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων είναι εξαιρετικά συχνές,ακόμη και στον δυτικό κόσμο που η τροφή βρίσκεται σε αφθονία. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες,όπως η λανθασμένη προετοιμασία της τροφής, οι γενετικές αλλοιώσεις ,τα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα  κ.α  ,που μειώνουν συνεχώς τα θρεπτικά συστατικά στα φρούτα και στα λαχανικά. 
 
Είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα που παρατηρούμε καθώς επαναφέρουμε στο φυσιολογικό και το υγιές τον οργανισμό, μέσω της βιοφυσικής μεθόδου του βιοσυντονισμού  που έχει την δυνατότητα όχι μόνο να ανιχνεύει τις ελλείψεις αλλά να ενεργοποιεί και την αφομοίωση τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>