ΑΠΟΤ(ΟΞΙΝΩ)ΣΗ

detox

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Σήμερα η βασική αιτία των ασθενειών είναι η χρόνια τοξίνωση.
Ο ανθρώπινος οργανισμός στην σημερινή εποχή έρχεται σε επαφή όσο ποτέ σε καθημερινή βάση με υπερβολικές τοξίνες που είτε τις παίρνει απ’έξω μέσω αυτών που τρώει πίνει και αναπνέει, στο σώμα, το νου και το αίσθημα, αλλά και τις δημιουργεί ο ίδιος στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής τοξινών που είναι το έντερο του.
Μέσα στο έντερο μας ,το οποίο είναι ο ”βασιλιάς της υγείας μας” παράγονται τοξίνες όταν διαταραχθεί η ισορροπία της εντερικής χλωρίδας [εντερική δυσβίωση].

Ευτυχώς για εμάς το σώμα μας μπορεί να αντισταθμίζει την επιβάρυνση από τις τις τοξικές ουσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα
[ ”φύσις νόσων ιατρός” Ιπποκράτης ] τις αναγνωρίζει και τις απομακρύνει με βιοχημικές διαδικασίες.

Όταν αυτή η διαδικασία δεν είναι επαρκής λόγω της παρατεταμένης η υπερβολικής έκθεσης το σώμα θα αποθηκεύσει τις ουσίες αυτές στο λιπαρό και συνδετικό ιστό για να προστατεύσει τα κύτταρα των ζωτικών οργάνων. Ο οργανισμός υπερφορτώνεται με πολλές τοξικές ουσίες [δηλητήρια ] εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα παχυσαρκία -κιλά που επιμένουν -μολύνσεις-αλλεργίες- βλάβη σε κυτταρικό επίπεδο, παθογένειες.

Σύμφωνα με την ολιστική ιατρική λόγω της αποθήκευσης τοξινών ,πριν από κάθε θεραπευτική προσέγγιση ,απαιτείται ως βασικό μέτρο μια αποτοξινωτική διαδικασία.
Στις περισσότερες φυσικές μεθόδους θεραπείας [ Αγιουβέρδα Ομοιοπαθητική Φυτοθεραπεία κτλ ] στόχος είναι η αποτοξίνωση και ο καθαρισμός του οργανισμού.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ

Η σταδιακή μετάβαση σε μια αλκαλική διατροφή αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τον έλεγχο των μικρο-οργανισμών και την εξουδετέρωση των τοξινών από τον οργανισμό προκειμένου να διατηρηθεί αλκαλικό το περιβάλλον του.

Καταναλώστε πολλά ωμά λαχανικά εποχής κατά προτίμηση οργανικής καλλιέργειας΄σε ποικιλία με κάθε γεύμα σας.

Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα καθημερινά μεταλλικό νερό η φίλτρου σε θερμοκρασία δωματίου .
Με Ολικές -Ανεπεξέργαστες τροφές

Ελαχιστοποιήστε το αλάτι το λίπος και την ζάχαρη

Κρατηθείτε μακριά από εντομοκτόνα ,φυτοφάρμακα και πηγές ακτινοβολίας.

Με ύπνο χαλάρωση και τακτική άσκηση

Τιτλοδοτημένα βότανα ,τόνωση των οργάνων αποτοξίνωσης με Ρεφλεξολογία και Βιοσυντονισμό ,και DETOX FOOT SPA βοηθούν την ταχύτερη αποβολή των τοξινών.

Στην συνέχεια λαμβάνοντας υπ όψιν ότι ο κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες ιδιαιτερότητες και παθολογικά ευρήματα,και ανάλογα με τα αποτελέσματα του ΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ BICOM OPTIMA [ με πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001 και CE Medical] ,για τροφές η στοιχεία που είναι επιβαρυντικά θα διαμορφωθεί ένα θεραπευτικό διατροφικό σχήμα με την συμβουλή κλινικού διατροφολόγου ειδικά για την κάθε περίπτωση.

Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη για να απαλλάξετε τον οργανισμό σας από τις ακαθαρσίες να διασφαλίσετε την σωστή πέψη και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, τον σωστό μεταβολισμό και να επαναφέρετε τη χαμένη ισορροπία.
Η διάρκεια της αποτοξίνωσης διαφέρει ανάλογα με το άτομο , την κατάσταση της υγείας του και την αντοχή του.
Όπως συμβαίνει με κάθε νηστεία η αυστηρή δίαιτα ,προτού ξεκινήσετε το πρόγραμμα αποτοξίνωσης ,θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>