ΤΕΣΤ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

 

ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ

 Ο όρος ‘τροφική αλλεργία’ αναφέρεται σε ανοσοβιολογικές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα τρόφιμα. Δηλαδή είναι μια αντίδραση του ανοσολογικού συστήματος σε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο ή συστατικό τροφίμου, που το σώμα λανθασμένα πιστεύει ότι είναι επιβλαβές.

Μόλις το ανοσοποιητικό σύστημα αποφασίσει ότι ένα συγκεκριμένο τρόφιμο είναι επιβλαβές ενεργοποιεί ορισμένα

κύτταρα για την παραγωγή ανοσοσφαιρίνης Ε (lgE, αντισώματα που απευθύνονται σε ειδικές πρωτεΐνες των

 τροφίμων), για την καταπολέμηση της ένοχης τροφής ή συστατικού τροφίμου.

Την επόμενη φορά που το άτομο θα καταναλώσει την ύποπτη τροφή, το ανοσοποιητικό σύστημα παράγει τεράστιες ποσότητες χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της ισταμίνης, για να προστατέψει το σώμα. Αυτές οι χημικές ουσίες προκαλούν ένα χείμαρρο αλλεργικών συμπτωμάτων.

Πρέπει, ωστόσο, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαφορά της τροφικής αλλεργίας από την τροφική δυσανεξία, καθώς η δεύτερη προκαλεί απλά δυσάρεστα συμπτώματα ύστερα από την κατανάλωση τροφής, που δεν αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αντιθέτως η τροφική αλλεργία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά πρόβλημα, ακόμα και θάνατο.
 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ
 
Οι ατομικές δυσανεξίες σε τρόφιμα και /ή χημικές ουσίες παρατηρούνται συχνά.
 
 
Στα παραδείγματα γνωστών μη ανοσολογικών αιτιών δυσανεξίας,περιλαμβάνονται η ανεπαρκής χώνευση διαφόρων 
 
τροφών λόγω έλλειψης ενζύμων και η αυξημένη ποσότητα ισταμίνης στα τρόφιμα, πιθανότατα εξαιτίας της 
 
συσσώρευσης, της παλαιότητας η κάποιων ουσιών που απελευθερώνουν ισταμίνη.
 
Ορίζουμε τις αντιδράσεις δυσανεξίας, ως δυσανεξία σε τρόφιμα και /η χημικές ουσίες,που αναπτύχθηκε σταδιακά 
 
κατά τη διάρκεια της ζωής.
 
Η συμπτωματολογία των αντιδράσεων δυσανεξίας  διαφέρει από τις πραγματικές αλλεργίες κυρίως επειδή επηρεάζει
 
τη γενικότερη κατάσταση της υγείας.Κόπωση και εξάντληση , νευρικότητα ,έλλειψη συγκέντρωσης ,άγχος, κατάθλιψη
 
κτλ ανήκουν στην πρώτη γραμμή. Συνδυασμοί με πραγματικές αλλεργίες π.χ αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα ]
 
συμβαίνουν συχνά, αλλά δεν είναι υποχρεωτικοί.
 
Ο ξεκάθαρος διαχωρισμός των όρων , όσο σημαντικός και αν φαίνεται στην θεωρία , είναι χωρίς αμφιβολία 
 
ασήμαντος για τον ασθενή. Όταν κάποιος υποφέρει , δεν ενδιαφέρεται αν η πραγματική αιτία είναι μια πραγματική 
 
αλλεργία με την παραδοσιακή κλινική έννοια ή μια δυσανεξία ή υπερευαισθησία.
 
 
Οι τροφές περιέχουν συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα για την κανονική λειτουργία του μεταβολισμού ,και όταν παρουσιάζονται προβλήματα ,αυτά είναι αποτέλεσμα έλλειψης ισορροπίας στα συστατικά που προσλαμβάνονται.
Δυστυχώς οι περισσότερες τροφές που καταναλώνουμε είναι επεξεργασμένες και εξαιρετικά όξινες π.χ λευκό αλεύρι  ζάχαρη,κρέας κτλ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανισορροπία στο ph του σώματος μας. Όταν το περιβάλλον του οργανισμού είναι όξινο ,το σώμα καθίσταται ευπρόσβλητο στα μικρόβια και τους μικρο- οργανισμούς καθώς σε ένα υγιές ,αλκαλικό περιβάλλον ,τα μικρόβια δεν βρίσκουν γόνιμο έδαφος ανάπτυξης.
Οι τοξίνες που παράγουν οι μικρο-οργανισμοί ,επιβαρύνουν σε τέτοιο βαθμό το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε αυτό είναι συνεχώς κινητοποιημένο και τελικά εξαντλημένο.
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται ευαισθησίες ,δηλαδή αλλεργικές αντιδράσεις σε διάφορες τροφές ,όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αλλεργίες στην γύρη κτλ.
 
Το σώμα μας χρειάζεται τα σωστά διασπασμένα θρεπτικά συστατικά [βιταμίνες ιχνοστοιχεία αντιοξειδωτικά…]για την παραγωγή των ενζύμων που είναι υπεύθυνα για τον μεταβολισμό. Τα ένζυμα παράγονται στα γαστρεντερικά όργανα και είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού.
 
 
 
Οποιαδήποτε δυσλειτουργία υπάρχει στο πεπτικό μας σύστημα έχει βαθειά επίδραση στην συνολική υγεία μας.
Με το τεστ βιοσυντονισμού BICOM OPTIMA μπορούμε να δούμε τι δυσκολεύεται να μεταβολίσει ο οργανισμός μας [λίπη , υδατάνθρακες , πρωτείνες ] , σε ποιές τροφές υπάρχει δυσανοχή, ποιά όργανα υποφέρουν περισσότερο από τις τοξίνες , και ποια όργανα που εμπλέκονται στον μεταβολισμό είναι σε υπο η υπέρ -λειτουργία.
 
Το τεστ δυσανεξίας τροφών με την μέθοδο του βιοσυντονισμούBICOMείναι μεγάλης ακρίβειας καθώς εξετάζει όχι μόνο τις τροφές  και τις ελλείψεις σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αλλά και τις επιβαρύνσεις από :
ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ
ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ
ΒΑΡΕΑ   ΜΕΤΑΛΛΑ
ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ   ΜΥΚΗΤΕΣ    ΠΑΡΑΣΙΤΑ    ΙΟΥΣ    ΜΙΚΡΟ- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
 .
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ BICOM OPTIMA
 
Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας βασίζεται αποκλειστικά στις ανεστραμμένες ταλαντώσεις του αλλεργιογόνου.
Οι ουσίες στις οποίες ο ασθενής παρουσιάζει δυσανεξία η αλλεργία , τοποθετούνται στο δοχείο εισόδου της συσκευής κάθε φορά και από μία,και εν συνεχεία αυτή η ανεστραμμένη συχνότητα μεταδίδεται στον ασθενή μέσω καλωδίων και ηλεκτροδίων.
Σύμφωνα με έναν αποδεκτό νόμο της φυσικής 
Κάθε κύμα, άσχετα με το πλάτος και τη συχνότητα του, μπορεί να μηδενιστεί, δηλαδή, να εξουδετερωθεί, όταν έρθει αντιμέτωπο με το αντίθετο κύμα,δηλαδή το αντικατοπτρισμένο ”είδωλό του”.
Με βάση την εμπειρία μας στην περίπτωση κάποιας σοβαρής , χρόνιας αλλεργίας η δυσανεξίας,ο οργανισμός πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τη θεραπεία,αποφεύγοντας το αλλεργιογόνο η την τροφή που προκαλεί την δυσανεξία πχ το αγελαδινό γάλα κατά την περίοδο που γίνεται η θεραπεία απευαισθητοποίησης.
  
 
Η βιοσυντονιστική θεραπεία με την συσκευή BICOM είναι μια ολιστική φυσική μέθοδος,είναι ανώδυνη ακίνδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική,που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες ,τονώνει τον οργανισμό και τον ωθεί στην αυτοϊαση.
ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΕΞΕΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>