ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

 

Με την μέθοδο του βιοσυντονισμου ΒΙCOM γίνεται μια επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού ,και προσδιορίζονται τα όργανα και συστήματα που επιβαρύνονται . Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού, δηλαδή προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά.

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΣ

Υπάρχουν όμως και άλλοι επιβαρυντικοί παράγοντες που κάνουν την τροφή να είναι  δυσανεκτικη σε έναν οργανισμό και μερικοί από αυτούς είναι :

Η ύπαρξη μικρό-οργανισμών και τοξίνων που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα

Η μυκητίαση του εντέρου

Η διαταραγμένη μονοβασική ισορροπία

Η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων

βιοσυντονισμος και απωλεια βαρους

Εφ όσον εντοπισθουν οι επιβαρυντικοί παράγοντες η μέθοδος αποσκοπεί στην εξουδετέρωση τους και  στην υποστήριξη των οργάνων απέκκρισης ,ώστε να ανοίξουν τα κανάλια αποβολής τοξίνων. Απαλλαγμένο το σώμα από τις τοξίνες και τον μεταβολισμό να λειτουργεί ανεμπόδιστα ,όλα τα όργανα του να έχουν τονωθεί και αποτοξινωθεί με την βιοφυσική μέθοδο του βιοσυντονισμου ,δεν έχει λόγο να κραταει το περιττό λίπος. Ο σωστός συνδυασμός φυσικών τροφών ,που ταιριάζουν σε κάθε έναν οργανισμό ξεχωριστά ,δεν οδηγεί μόνον στην απώλεια περιττών κιλων,αλλα και στην σωματική και ψυχική υγεία.

 

Αν η διατροφή μας δεν είναι σωστή κανένας γιατρός δεν μπορεί να μας γιατρέψει. Αν τρώμε σωστα,κανενας γιατρός δεν μας χρειάζεται.

               Βικτωρ  Τζ. Ροσινε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>